LIVE: Conferinta de presa cu ocazia semnarii contractului de lucrari pentru proiectul „Infiintare infrastructura de agrement Nada Florilor”


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la sediul Primariei Falticeni cu ocazia semnarii contractului de lucrari pentru proiectul „Infiintare infrastructura de agrement Nada Florilor”

coman, nechifor, radulescu

 

TEXT LIVE:

La conferinta sunt prezenti si presedintele CJ Suceava, Catalin Nechifor si vicepresedintele CJ Suceava, Alexandru  Radulescu.

Catalin Coman, primarul municipiului Falticeni:

„E un moment foarte important pentru noi azi. Proiectul e extrem de asteptat si de necesar pentru oras si pentru intreaga zona. Azi semnam contractul de executie. Vom realiza o piscina acoperita, un bazin inot dotat cu trambulina si e un lucru nou pentru judet si pentru zona. Va exista si o piscina pentru adulti dotata cu tobogan. Indirect, un alt beneficiu al acestui proiect va fi captarea izvoarelor care ne faceau probleme pe versantul unde construim ansamblul.

Proiectul trebuia facut mai de mult. L-am preluat de la zero si multumesc tuturor celor care au contribuit activ la realizarea lui.

Catalin Nechifor, presedintele CJ Suceava:

” Sunt rare ocaziile cand vedem proiecte care sunt generatoate de venit. Au curaj cei de aici pentru ca e vorba despre profit la final si cred ca acest model demonstrat la Falticeni ar trebui luat mai in seama cu curaj de catre administratia publica. Aici avem completarea unei palete de servicii turistice deja existenta.

Revenim cu renastrea unui brand care exista, Nada Florilor, care a existat si in scrierile lui Sadoveanu.

Va trebui continuat proiectul cu o interventie din partea Ministerului Tineretului si Sportului. Odata implementat proiectul, cred ca ministerul va trebui sa ia in calcul constructia unui centru olimpic de excelenta si Falticeni poate satisface acest format. Primarul are toata sustinerea noastra in acest demers.”

Alexandru Radulescu, vicepresedintele CJ Suceava:

„E un proiect util pentru Falticeni. In afara de cateva baruri si o discoteca, nu prea aveam ce face prin oras. De Nada Florilor se leaga tineretea majoritatii din oras. Lucrurule au inceput sa se miste si de trei ani au inceput sa apara sali de sport si terenuri de sport. M-a uimit totusi ca sunt opinii cum ca proietul ar fi o tichie de margaritar si ca Falticeniul are doar nevoi primare. E nevoie insa de teatru si muzica si de spatiul asta unde fiecare sa isi duca iubita si sotia.”


Intră acum și în grupul de