ANAF a dispus incetarea detasarii lui Ionut Vartic la Directia Antifrauda Suceava


Intră acum și în grupul de

Detaşarea lui Ionuţ Vartic la Direcţia Generală Antifraudă Fiscală (DGAF)  a încetat, luni, 9 februarie, prin ordin al presedintelui ANAF.

Potrivit unui comunicat ANAF, decizia a fost adoptată în urma reţinerii şi arestării preventive la domiciliu a lui Ionuţ Daniel Vartic, detaşat pe o funcţie de inspector antifraudă șef serviciu în cadrul Direcției regionale antifraudă Suceava – DGAF, acuzat de către procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție de săvârșirea a trei infracțiuni de folosire de informații ce nu sunt destinate publicității ori permiterea accesului unor persoane neautorizate la aceste informații.

ionut vartic 2

„Prin politica de toleranţă zero faţă de corupţie, conducerea DGAF susţine necondiţionat demersurile organelor de urmărire penală şi asigură implementarea tuturor măsurilor legale necesare prevenirii şi combaterii acestui flagel.

Reafirmăm hotărârea DGAF este de a menţine un grad ridicat de încredere şi de a respecta standardele de integritate şi corectitudine asumate”, se arată în comunicatul ANAF.

Tribunalul Bucureşti a decis în noaptea de vineri spre sâmbătă arestarea la domiciliu a fostului şef al Gărzii Financiare Suceava, Ionuţ Daniel Vartic  şi a patronului firmei “Valea Obcinilor”, Corneliu Ciuchea.

Vezi mai multe despre acest subiect:

https://www.newsbucovina.ro/actualitate/120851/fostul-sef-al-garzii-financiare-suceava-ionut-vartic-a-fost-retinut-pentru-24-de-ore-de-procurorii-dna

 


Intră acum și în grupul de