Doua persoane au murit, iar alte trei sunt ranite in urma unui cumplit accident in Horodnic de Sus


Intră acum și în grupul de

Un cumplit accident rutier a avut loc marți seara, în interiorul localităţii Horodnic de Sus. Două persoane au murit, iar alte trei sunt rănite.

accident cupola

Potrivit Poliției Județene, gravul accident a avut loc marți seara, în jurul orei 17.50, la volanul unei mașini înmatriculate în străinătate aflându-se un bărbat de 30 ani, din comuna Voitinel, fără permis de conducere. Întrucât șoferul a apăsat prea tare pedala de accelerație, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă, după care a intrat în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate, situat pe partea dreaptă a drumului.

În urma impactului, autoturismul s-a răsturnat, doborând stâlpul E-ON, fiind întreruptă electricitatea la trei locuințe de pe raza comunei. Totodată, doi pasageri aflați în autoturism, un bărbat de 36 ani şi unul de 23 ani, ambii din comuna Horodnic de Sus, și-au pierdut viața. Ceilalți trei ocupanți din autoturism, șoferul și alți doi pasageri, unul de 40 ani, din comuna Voitinel şi unul de 25 ani, din comuna Horodnic de Sus au fost răniți.

Șoferul nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, însă, la spital, acestuia și pasagerilor din mașină li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

 


Intră acum și în grupul de