VIDEO Catel prins intr-un grilaj, salvat in doar cateva secunde de pompierii militari suceveni


Intră acum și în grupul de

Pompierii militari suceveni au avut misiunea marți seara de a salva un cățel prins într-un grilaj pe strada Muncii, din cartierul Burdujeni.

Un apel la 112 i-a informat marți seara, în jurul orei 17.00, pe pompierii militari suceveni de existența unui cățel rămas blocat într-un gard metalic. Fără să mai stea pe gânduri și sufletiști din fire, un echipaj al Detaşamentului de pompieri Suceava, cu o autospecială pentru descarcerare s-a deplasat la locul indicat.

catel prin in gard metalic

Patrupedul se afla prins într-un gard al unei grădiniţe din cartierul Burdujeni, între o bară metalică şi zidăria temeliei. Cu ajutorul unui depărtător hidraulic, un militar a îndoit bara metalică şi, în doar câteva secunde, cățelul a fost eliberat.

Potrivit ISU Suceava, acelaşi echipaj de pompieri a participat în urmă cu câţiva ani la salvarea unui pisicuţe care a rămas blocată într-un cavou din cimitirul situat în cartierul sucevean George Enescu. Puiul de pisică se strecurase prin locul lăsat liber pentru aerisire dintre placa din beton şi rama cavoului dar nu a mai putut să iasă. O femeie care era prin zonă şi a auzit mieunatul sfâşietor a alertat prin 112 pompierii militari şi, după ce s-a folosit acelaşi depărtător hidraulic, pisicuţa a fost eliberată şi adoptată imediat de cea care a anunţat evenimentul.


Intră acum și în grupul de