Suceava Noastră: Stradă din municipiul Suceava blocată în ambele capete cu pietriş.Domnule Ion Lungu, câte lucrări haotice se vor mai petrece în Suceava?


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră a sesizat, joi, că o stradă din municipiul Suceava a fost blocată în ambele capete cu movile de pietriş şi se întreabă cum vor putea ieşi cu maşinile cei care locuiesc în zonă, dar şi cum vor putea ajunge maşinile de intervenţie.

Totodată, Suceava Noastră îl întreabă pe primarul Ion Lungu cât timp vor mai dura lucrările haotice în municipiul Suceava.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de unul dintre iniţiatorii Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir.

strada Traian Taranu partea dreapta
Strada Traian Ţăranu foto din capătul din dreapta

 

„Bună dimineaţa Domnule Ion Lungu. Probabil că sunteţi la birou şi citiţi presa sau număraţi orele şi zilele. Poate va interesează şi ce se mai întâmplă prin Suceava. Pentru că nu cred că aveţi curajul să ieşiţi pe stradă, printre suceveni, vom încerca să vă mai ţinem la curent.

Astăzi, 12.02.2015, s-a început balastarea străzii Traian Ţăranu, stradă pe care de Crăciun nici măcar colindătorii nu au putut pătrunde din cauza noroaielor. Dacă primarul sau angajaţi ai primăriei ar supraveghea lucrările care se execută de către diverse firme, mai mult sau mai puţin profesioniste, ar fi putut observa că strada Traian Ţăranu a fost blocată cu movile de pietriş din ambele părţi.

Să presupunem că nu ar fi o problemă pentru locuitorii acestei străzi, care ar dori să iasă cu maşinile. Dar se gândeşte cineva cum ar putea ajunge salvarea sau pompierii, în caz de urgenţă, pe o stradă blocată din ambele părţi?

strada Traian Taranu partea stanga
Strada Traian Ţăranu foto din partea stângă

 

Domnule Ion Lungu, câte lucruri haotice se vor mai petrece în Suceava, înainte de încheierea mandatului Dumneavoastră, înainte de termen?

Domnule Ion Lungu, Ne luăm oraşul înapoi! Pas cu Pas!

Cuşnir Dan, Suceava Noastră”.


Intră acum și în grupul de