Urmarire in trafic a politistilor dupa un barbat cu permisul de conducere anulat de noua ani


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care are permisul de conducere anulat de aproximativ nouă ani a fost luat în vizorul polițiștilor după ce a fost somat să oprească mașina pe raza satului Gura Putnei.

politie urmarire

Potrivit IPJ Suceava, miercuri, în jurul orei 16.40, polițiștii din Gălănești au efectuat un semnal regulamentar de oprire unui autoturism, prin folosirea semnalelor acustice și luminoase, însă conducătorul auto nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea.

În acest caz, agenții au trecut la urmărirea autoturismului pe o distanță de aproximativ un kilometru, până când șoferul a virat la dreapta și a intrat în curtea unei locuinței ce avea porțile deschise. După aceea, bărbatul aflat la volan a abandonat autoturismul și a dispărut în zona din spatele locuinței.

Ulterior, polițiștii au stabilit că șoferul este un bărbat de 36 ani, din comuna Putna, care a abandonat mașina chiar în curtea locuinței de domiciliu. Totodată, din verificările bazelor de date a reieșit faptul că bărbatul figurează cu permisul de conducere anulat din 24 iunie 2006.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal ce va fi soluționat procedural.


Intră acum și în grupul de