Premii atractive de Valentine`s Day, la Iulius Mall Suceava. Vezi ce trebuie sa faci sa pleci in vacanta la Roma

În acest an, de Valentine`s Day, Iulius Mall Suceava te invită să dai frâu liber sentimentelor şi să demonstrezi „Cât de departe ai merge pentru dragostea ta? … pe bicicletă!”.

Potrivit reprezentanților complexului comercial, în luna când iubirea pluteşte în aer, clienţii îndrăgitei destinaţii de shopping şi petrecere a timpului liber sunt invitați să se înscrie în „Love Ride”, cursa pentru un sejur de răsfăţ în doi, la Roma.

Valentine`s Day Iulius Mall Suceava 2015

„În perioada  9 – 14 februarie 2015, îndrăgostiţii vor putea participa la întrecerea cu premii oferite din toată inima de Iulius Mall, dacă se înscriu la Centrul Info, în limita locurilor disponibile. Astfel, clienţii curajoşi îi vor putea demonstra perechii lor cât de departe ar merge pentru dragostea ei şi o vor surprinde cu un cadou pe măsura iubirii pe care o împărtăşesc.

Competiţia dragostei se desfăşoară zilnic, între orele 17.00 şi 20.00. Fiecare participant va pedala timp de 30 de minute, fără întrerupere, în spaţiul special amenajat la etajul Iulius Mall. Bicicliştii vor fi premiaţi pentru sentimentele lor, în funcţie de numărul kilometrilor pedalaţi.

Cei care parcurg 5 km vor primi invitaţii la patinoar sau băuturi răcoritoare, pentru 10 km răsplata este un voucher în valoare de 50 lei, pentru a savura o cafea în doi, cei care rezistă 15 km vor câştiga un voucher de cumpărături în valoare de 100 de lei, pentru a alege cadoul perfect de Valentine`s Day, în timp ce îndrăgostiţii care rămân pe bicicletă mai mult de 20 km vor fi premiaţi cu un voucher Atlantis Gold, în valoare de 150 lei. Posesorul recordului fiecărei zile intră automat în finala „Love Ride”, care va avea loc pe 14 februarie.

De Ziua Îndrăgostiţilor, campionul iubirii va câştiga un sejur la Roma, alături de jumătatea sa, pentru a-şi sărbători sentimentele într-unul dintre cele mai romantice oraşe din lume”, au informat reprezentanții departamentului de PR.

Înscrierile se pot face începând de vineri, 6 ianuarie, la Centrul Info, în limita locurilor disponibile.