Doi barbati din Dolhasca arestati in lipsa pentru ca se ascund dupa ce au lovit cu cutitele si sticlele un consatean


Intră acum și în grupul de

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava au dispus prin ordonanţă în data de 12 februarie punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de UNGUREANU CRISTIAN şi ROIBU IOAN CONSTANTIN cercetaţi pentru comiterea infracţiunilor de tentativă la omor, a informat instituţia.

cutite

Astfel,  s-a stabilit că în data de 11 februarie 2015, în jurul orelor 03:00- 03:30, pe fondul consumului în exces  de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, inculpaţii Ungureanu Cristian şi  Roibu Ioan Constantin din oraşul Dolhasca, înarmaţi cu obiecte apte de a produce moartea, cuţite şi sticle, au exercitat cu intenţie acte de violenţe grave şi repetate asupra victimei B.G. din aceeaşi localitate, aplicându-i multiple lovituri de cuţite şi sticle  în zone vitale ale corpului, cauzându-i o leziuni grave ce au necesitat intervenţia medicală de urgenţă, pentru salvarea vieţii care i-a fost pusă  în primejdie-cinci plăgi tăiate – înţepate epicranian, cervical, torace posterior, mână dreaptă şi hemopneumotorax stâng.

 

Întrucât inculpaţii s-au sustras şi se sustrag în continuare urmăririi penale  şi pentru că inculpatul Ungureanu Cristian este recidivist (a mai săvârşit în trecut o infracţiune contra vieţii – tentativă la omor calificat),  procurorii au solicitat vineri Tribunalului Suceava, prin referat motivat, luarea măsurii arestării preventive în lipsă faţă de aceştia.

 

Tribunalul Suceava şi-a însuşit propunerea motivată a Parchetului de pe langa Tribunalul Suceava şi a emis mandatele de arestare preventivă care vor fi puse în executare de IPJ Suceava.

Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale.

 


Intră acum și în grupul de