Suceava Noastră: Lipsa de respect faţă de Ion Lungu se transferă asupra sucevenilor. WC pentru muncitori, plasat pe trotuar în Burdujeni


Intră acum și în grupul de

Asociaţia Suceava Noastră a constatat că lipsa de respect faţă de primarul Ion Lungu a fost transferată către suceveni şi a exemplificat cu acţiunea unei firme de construcţii din Botoşani care a montat un WC destinat muncitorilor pe trotuar.

Unul dintre iniţiatorii Asociaţiei Suceava Noastră, Dan Ioan Cuşnir, consideră că situaţia este de netolerat şi că nu este posibil ca sucevenii să fie sfidaţi în acest fel.

Vă prezentăm integral comunicatul semnat de Dan Ioan Cuşnir.

 

„Domnule Ion Lungu

WC public pe trotuar
WC amplasat pe trotuar

Aţi reuşit să readuceţi Suceava la ştirile naţionale, negative bineînţeles. Aparent aţi putea spune: „Ce mare lucru, un constructor şi-a amenajat un WC public pe trotuar, pe care ulterior l-a demontat.” Din păcate nu este aşa. Lucrurile sunt foarte grave. Trecem peste faptul că, încă o dată se vede că nimeni din primăria Suceava nu monitorizează ce fac firmele de construcţii prin Suceava.

WC pe trotuar
WC pe trotuar în Burdujeni

 

Este un mare semnal de alarmă că un constructor din Botoşani să demonstreze lipsa de respect faţă de trecători, faţă de cetăţenii Sucevei, chiar în fieful lui Ion Lungu, cartierul Burdujeni. După 11 ani de mandat Ion Lungu, lipsa de respect faţă de Ion Lungu se transferă asupra Sucevenilor.

Orice ar spune Ion Lungu după 11 ani de dezastru la primăria Suceava, nu mai este credibil. Nu interesează pe nimeni faptul că Ion Lungu nu este respectat. Dar NU putem acceptă că Sucevenii să nu fie respectaţi. Pentru această este imperios necesar să fiţi înlăturat din funcţia de primar al Sucevei, cât mai rapid cu putinţă.

Vom redă demnitatea şi respectul Sucevenilor! Ne vom lua oraşul înapoi! Pas cu pas!

Dan Cusnir, Suceava Noastră”.


Intră acum și în grupul de