Ultimele tendinte pentru organizarea unei nunti, prezentate in cadrul „Targului de Nunti Bucovina”, de la Iulius Mall


Intră acum și în grupul de

Camera de Comerț și Industrie Suceava a organizat în perioada 13-15 februarie „Târgul de Nunți Bucovina”, în incina complexului comercial Iulius Mall.

Viitorii miri au putut afla toate informațiile referitoare la organizarea unei nunți de poveste de la zecile de expozanți care s-au pregătit așa cum au știut mai bine, întrecându-se pe sine de la an la an.

targul de nunti bucovina (23)

Aflat la cea de-a VIII-a ediție, „Târgul de Nunți Bucovina” a venit în ajutorul viitorilor miri prezentându-le cele mai noi colecții de rochii de mireasă, rochii pentru domnișoarele de onoare, costume pentru miri și cavaleri de onoare, aranjamente florale și decorațiuni, invitații, focuri de artificii, servicii foto-video și de sonorizare, produse de cofetărie și servicii de închiriere limuzine.

Specialiștii și consilierii le-au ușurat munca viitoarelor mirese care au aflat rapid trendurile din 2015 și astfel rochia de mireasă perfectă a putut fi găsită cu ușurință la târgul de nunți.

Ștefăroi Adina, consilier la HM Mireasa, a susținut că în acest an, ca și în anii trecuți, se poartă foarte mult dantela, iar în ceea ce privește modelul rochiei de mireasă sunt la mare căutare stilul prințesă, dar și rochiile tip sirenă cu trenă.

targul de nunti bucovina (6)

Nunta, înainte de toate, reprezintă săvârșirea unei taine, de accea verighetele au un rol foarte important. Pentru mult așteptata zi a nunții specialiștii de la Atlantis Gold au adus la târg sute de modele, adaptate tuturor cerințelor mirilor.

„În acest an colaboratorii noștri au venit cu foarte multe colecții de verighete, predominant se poartă combinațiile de aur alb și aur galben, prevăzute cu diamante, fie albe, fie negre, fie prevăzute cu zirconia. Tot în acest an le recomandăm mirilor verighetele lucrate manual, cu împletitură de aur alb sau galben, după preferințele lor”, a susținut Pascal Carmen Raluca, director la Atlantis Gold.

targul de nunti bucovina (26)

Bicicleta cu două locuri, filmările cinematografice și aeriene, atracțiile principale la „Târgul de Nunți Bucovina”

Pe partea de servicii foto și video mirii încep să pună din ce în ce mai mult accentul, conștientizând importanța evenimentului din viața lor și implicit a faptului amintirile trebuie să le rămână într-un format de calitate. În acest sens cei la Simply Mind au adus la târgul de nunți pachete diversificate, adaptate tuturor cerințelor de pe piață.

„Pe partea de video și foto, după cum ne-am dat noi seama, cei de la Simply Mind, se cere mai multă seriozitate, se cere mai multă apropiere și cunoaștere a mirilor, mai exact fiecare mire și mireasă își dă seama mai mult poate decât în anii anteriori că este un eveniment cu adevărat unic în viața lor”, a susținut Ștefan Sfici, manager la Simply Mind.

Potrivit lui Ștefan Sfici, de multe ori mirii optează pentru filmările aeriene, aducând un aer aparte amintirilor.

Atracțiile principale la „Târgul de Nunți Bucovina” de la Iulius Mall Suceava au reprezentat filmările cu camera cinematografică, dar și o bicicletă specială pentru miri, în tandem.

targul de nunti bucovina (9)

După cum ne-a declarat Ștefan Sfici, cel mai important eveniment din viața mirilor poate fi importalizat cu o cameră cinematografică de 2,5K sau chiar mai mult, peste full HD-ul cu care s-au obișnuit până în prezent clienții. Cât privește bicicleta cu două locuri, în tandem, aceasta este o nouă opțiune pentru tinerii care doresc să iasă din tiparele clasice și să schimbe mijlocul de locomoție la nuntă.

„Ne-am gândit în urmă cu ceva timp că toată lumea folosește două mijloace de locomoție la nuntă: una este mașina, iar alta este trăsura. Însă, mai mult decât atât, ne-am gândit că tinerii, cei care se căsătoresc, au o direcție înspre latura ecologică a vieții și încetul cu încetul folosesc bicicletele”, a menționat Ștefan Sfici, explicând că mirele și mireasa se pot deplasa și altfel, amândoi în aceeași bicicletă.

targul de nunti bucovina (10)

 

 VEZI AICI GALERIA FOTO DE LA TÂRGUL DE NUNŢI BUCOVINA


Intră acum și în grupul de