Bateriile auto, la mare cautare printre hoti


Intră acum și în grupul de

 

Mai multe persoane au sesizat polițiștii suceveni, în cursul zilei de luni, cu privire la furtul sau tentativa de furt a unor baterii auto.

Un prim caz a fost reclamat luni dimineață de către un sucevean în vârstă de 47 de ani, acesta susținând că persoane necunoscute i-au sustras, în noaptea de duminică spre luni, bateria de la autoturismul parcat pe strada Ion Vodă Viteazul din Suceava.

 

Ulterior, în timp ce polițiștii cercetau cazul, un alt sucevean în vârstă de 71 de ani a sesizat faptul că și bateria mașinii sale parcată pe strada Alexandru cel Bun a fost furată, prejudiciul fiind de circa 200 lei.capota

Polițiștii au întocmit în cele două cauze dosare penale pentru furt calificat, cercetările fiind continuate pentru identificarea autorilor şi recuperarea prejudiciului.

 

De asemenea, în cursul serii, polițiștii din Șcheia au fost anunțați de către un bărbat de 37 ani, din municipiul Suceava, administrator al unei societăți comerciale, despre faptul că a surprins trei tineri care încercau să sustragă o baterie de la o autoutilitară a firmei, reușind să-l prindă pe unul dintre autori.

Deplasați la fața locului, polițiștii l-au identificat pe autor ca fiind un localnic de 19 ani și au stabilit că ceilalţi doi suspecţi sunt doi minori, ambii în vârstă de 14 ani, din comuna Şcheia.

Și în acest caz polițiștii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la furt calificat și pentru identificarea celorlalți autori.

 


Intră acum și în grupul de