Cinci persoane ranite intr-un accident rutier, dupa ce un humorean si-a lasat caruta nesupravegheata


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane cu vârste cuprinse între 6 și 74 de ani au fost rănite în urma unui accident petrecut luni seară, pe DN 17, în afara localităţii Gura Humorului.

caruta noaptea

Poliția Județeană a informat că luni seară, în jurul orei 19.25, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din oraşul Frasin, în timp ce se afla la volanul unei mașini nu a observat că în faţa sa se deplasează în aceeaşi direcţie o căruță neînregistrată, nesemnalizată și fără conducător, fapt  pentru care a virat la stânga.

Însă, încercând să evite impactul cu căruța, mașina a acroşat roata din partea stângă spate a atelajului hipo, fiind proiectată pe contrasens. Acolo, autoturismul condus de bărbatul din Frasin a intrat în coliziune laterală cu autoturismul condus regulamentar de un cetăţean englez de 45 ani, proiectându-l în şanţul din partea dreaptă a sensului său de mers.

Ajunși la fața locului, polițiștii l-au găsit pe căruțaș, un bărbat de 63 ani din oraşul Gura Humorului, consumând băuturi alcoolice în incinta unui local aflat la o distanţă de aproximativ 400-500 de metri de locul evenimentului.

În urma accidentului, șoferul de 65 de ani din Frasin și patru pasageri din mașina şoferului englez, cu vârste între 6 și 74 de ani, au fost răniți ușor.

Polițiștii i-au testat cu aparatul etilotest pe cei trei bărbați, rezultatele  fiind negative pentru cei doi șoferi şi de 0,68 mg/l alcool pur în aerul expirat pentru proprietarul atelajului hipo.

 


Intră acum și în grupul de