Barbat din Stulpicani bagat in spital, dupa ce un copac taiat a cazut peste el


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din comuna Stulpicani, a ajuns la Spitalul Judeţean Suceava după ce un copac tăiat a căzut peste el în timp ce se afla pe o exploatare forestieră.

copaci taiati

Potrivit IPJ Suceava, bărbatul a fost luat în cursul zilei de luni de către fratele său care lucrează pentru o societate comercială din comuna Ostra în calitate de drujbist pe o exploatare forestieră în zona numită „Puzdra” pentru a-și procura lemne de foc.

În jurul orei 12.30, bărbatul în vârstă de 56 de ani a fost surprins de un copac tăiat, acesta căzând peste el. Imediat după incident, victima a fost fost transportată la spitalul orășenesc din Gura Humorului, însă pe drum a fost preluată de o ambulanță și internată la Spitalul Judeţean Suceava.

Polițiștii fac cercetări în acest caz pentru pentru stabilirea împrejurărilor comiterii faptei, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de „vătămare corporală din culpă” și „nerespectarea măsurilor legale de securitate și sănătate în muncă”, ce va fi soluționat procedural.

 

 


Intră acum și în grupul de