Voteaza online asistentii sociali si jurnalistii suceveni nominalizati la Gala Nationala a Excelentei in Asistenta Sociala!


Intră acum și în grupul de

Mai mulţi lucrători din domeniul asistenţei sociale, Direcţia Generală pentru Protecţia Copilului şi Asistenţă Socială şi doi jurnalişti suceveni au primit nominalizări la ediţia de anul acesta a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială.

Astfel, la Categoria Asistenţi Sociali ai anului 2014, sucevenii au fost  nominalizaţi la Premiul pentru asistentul social din domeniul protecţiei drepturilor copilului (Florica Baitan, Sabina Doroftei, Daniela Moroşanu, Simona Rusu), Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi (Cristina Doroftei, Cristina Lahman, Emilia Poleuca, Petronela-Ileana Prepeliţă), Premiul pentru asistentul social din domeniul sănătate – servicii medicale (Liliana Păstrăv), Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor fără adăpost (Narcisa Marchitan, şefa Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei municipiului Suceava), Premiul pentru asistentul social din domeniul persoanelor varstnice şi îngrijrii la domiciliu (Cristian Sauciuc), Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii discriminării/ minorităţi (Mihaela Abageru, Roxana Atudorei), Premiul pentru asistentul social din domeniul incluziunii sociale – economie sociala (Alina Ciupercovivi), Premiul pentru asistentul social din domeniul asistenţei sociale comunitare (Doiniţa Fodor,  Cristina Grigore), Premiul pentru asistentul social din domeniul combaterii traficului de fiinte umane, prevenirii/ reducerii riscurilor asociate consumului de droguri si practicarii sexului comercial (Elena Căpraru).

DGASPC suceava

La Categoria Personalităţi care Susţin Asistenţa Socială, Suceava are nominalizări la Premiul pentru jurnalism (jurnalistele Daniela Beale de la Cotidianul „Crai Nou” şi Adriana Dascălu-Bulină de la Televiziunea Intermedia Suceava), Premiul instituţia anului (DGASPC Suceava), Premiul de excelenţă pentru promovarea profesie liberale de asistent social (Florin Tărnăuceanu), Premiul pentru întreaga carieră în promovarea asistenţei sociale (Nicoleta Daneliuc, purtătorul de cuvânt al DGASPC Suceava), Premiul pentru cea mai activă sucursala CNASR (Suceava).

„Obiectivul Galei Naționale a Excelenței în Asistența Socială este de a recompensa și de a pune în valoare asistenții sociali care au contribuit in 2014 la rezolvarea problemelor sociale, precum și de a recunoaște contribuția celor care au participat la dezvoltarea asistenței sociale și au promovat profesia de asistent social în anul 2014”, se arată pe site-ul oficial al evenimentului.

Astfel, începând de marţi,16 februarie şi până în data de 22 februarie a.c., eforturile și implicarea asistenţilor sociali şi a ziariştilor suceveni enumeraţi mai sus pot fi apreciate printr-un simplu VOT online (http://gala.cnasr.ro/, secțiunea ”Vot 2015”).

 Finaliștii din toată tara urmează să fie invitați la Gala Naţionala a Excelenţei în Asistenţa Socială, ediția a II-a 2015,  ce va fi celebrată în data de 17 martie 2015 în contextul Zilei Mondiale a Asistenței Sociale, la Ateneul Roman din București, începând cu orele 18.00.

Premiile celor 18 secțiuni ale Galei Excelenței în Asistență Socială vor fi prezentate de Andreea Marin. Invitatul special al Galei este maestrul Gheorghe Zamfir.

La ediţia de anul trecut a Galei Naţionale a Excelenţei în Asistenţă Socială, suceveanca Georgeta Niculina Balmoş a câştigat titlul “asistentul social din domeniul persoanelor cu dizabilităţi”.


Intră acum și în grupul de