Trei oferte au fost depuse la licitatia organizata de Primaria Suceava pentru acordarea unui credit de 10 milioane de lei


Intră acum și în grupul de

La licitaţia organizată de Primăria Suceava pentru acordarea unui credit de 10 milioane de lei în vederea amenajării unei zone de agrement în apropierea Cetăţii de Scaun a Sucevei s-au calificat trei bănci.

Potrivit primarului Sucevei, Ion Lungu, ofertele depuse de Unicredit Ţiriac Bank, CEC Bank şi Eximbank sunt eligibile, urmând ca în funcţie de ofertele prezentate de fiecare să se desemneze câştigătorul licitaţiei.

O zonă de agrement va fi amenajată de Primăria Suceava pe un teren de 3 hectare pe care municipiul l-a primit de la RA-APPS, în prezent pe acest teren fiind iazuri, o livadă, fâneţe, o terasă şi un teren de tenis.

zona agrement tatarasi (4)

Proiectul de amenajare a acestei zone este estimat la  10,8 milioane de lei din care 7 milioane de lei fiind lucrări de construcţii-montaj.

Astfel,  va fi reabilitat un iaz unde va fi construit un ponton, vor fi achiziţionate bărci şi hidrobiciclete, vor fi construite trei terenuri de tenis, un teren de mini-golf sau un spaţiu de joacă pentru copii.

Totodată,  va fi construit un pavilion, o cafenea, un spaţiu administrativ, un cabinet medical, un grup sanitar, vor fi amenajate alei şi vor fi reabilitate cele existente, va fi refăcută amenajarea peisagistică, dar şi reabilitat iluminatul.

Terenul unde urmează să fie amenajată zona de agrement a fost transferat, în 2008, prin Hotărâre de Guvern, din proprietatea RA-APPS în cea a Primăriei Suceava.


Intră acum și în grupul de