Zeci de tei din municipiul Suceava vor fi taiati pentru amenajarea a peste 200 de locuri de parcare


Intră acum și în grupul de

221 de locuri de parcare vor fi amenajate pe marginea bulevardului George Enescu şi străzii Universităţii din municipiul Suceava, în cadrul unui proiect finanţat prin POR care prevede reabilitarea a două bulevarde şi a mai multor străzi, dar şi reparaţii capitale la pasajul peste calea ferată în cartierul Iţcani şi a podului peste râul Suceava din cartierul Iţcani, ambele de pe traseul E 85 şi alte două poduri mai mici din cartierul Burdujeni.

tei inflorit

Potrivit primarului municipiului reşedinţă de judeţ, Ion Lungu, pentru realizarea acestei investiţii este necesară tăierea unui număr de 49 de tei de pe marginea bulevardului George Enescu, unde se vor amenaja 170 de locuri de parcare şi 21 de tei de pe marginea străzii Universităţii, urmând să fie amenajate 51 de locuri de parcare.

Edilul-şef sucevean a ţinut să precizeze în cadrul conferinţei de presă susţine miercuri că spaţiul pe care se vor înfiinţa locurile de parcare va fi cu pavaj ecologic cu iarbă şi că vor fi plantaţi alţi tei.

Lucrările din acest proiect sunt executate de firma Victor Construct Botoşani care a câştigat licitaţia cu preţul de 19,8 milioane de lei


Intră acum și în grupul de