Ucrainean prins incercand sa treaca fraudulos frontiera cu tigari de contrabanda


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, din Ucraina, a fost depistat de polițiștii de frontieră din Rădăuți încercând să treacă fraudulos granița în zona localității Frătăuții Noi, având asupra sa țigări de contrabandă.

contrabandist tigari (1)

Potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, comisarul-şef  Ilie Poroch-Seriţan, în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 18.40, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F Rădăuți au observat o persoană care transporta un colet voluminos și care se deplasa dinspre frontiera de stat spre localitatea Frătăuții Noi.

În momentul în care bărbatul a observat echipajul poliţiei de frontieră a abandonat coletul şi a încercat să fugă, însă polițiștii l-au somat să se oprească.

Pentru că a ignorat somația, poliţiştii de frontieră au tras  un foc de armă în plan vertical, astfel reușindu-se reținerea cetățeanului J. Andrei,  în vârstă de  31 de ani, domiciliat în localitatea Cerepcăuți din Ucraina.

După ce a fost cercetat terenul polițiștii au descoperit coletul pe care bărbatul îl abandonase, acesta fiind învelit în folie de culoare neagră.

contrabandist tigari (2)

Înăuntru, oamenii legii au stabilit că se aflau 1.000 de pachete cu ţigări, de provenienţă ucraineană, în valoare de 10.000 lei.

Țigările au fost confiscate, iar bărbatul este cercetat în continuare pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă şi trecere frauduloasă a frontierei de stat, a mai precizat comisarul-şef  Ilie Poroch-Seriţan.


Intră acum și în grupul de