Se redeschide cafeneaua studenteasca din incinta Universitatii „Stefan cel Mare” Suceava


Intră acum și în grupul de

Cafeneaua studențească din incinta Universității „Ștefan cel Mare” Suceava se redeschide după ce timp de un semestru a fost închisă din lipsă de personal.

USV_Book_Cafe_2

USV Book Cafe, aflat la parterul corpului D al instituției de învățământ superior, s-a deschis în data de 7 octombrie 2013 și a funcționat până la finele anului universitar 2013-2014.

După un semestru din anul universitar în curs, timp în care cafeneaua studențească nu a putut fi frecventată, conducerea USV a decis ca din prima zi a semestrului al II-lea, să redeschidă localul.

Astfel, de luni, 23 februarie, atât studenții, profesorii, cât și sucevenii care doresc să se întâlnească într-un cadru plăcut pentru a citi și socializa au la dispoziție cafeneaua universitară ce este deschisă de luni până vineri, între orele 8.00 -16.00.

USV_Book_Cafe_1

Proiectul USV Book Cafe este dezvoltat în colaborare cu Alexandria Librării, fiind o cafenea-librărie în care cei care îi trec pragul au posibilitatea de a consuma diferite produse și de a se delecta cu ultimele apariții editoriale.


Intră acum și în grupul de