Firma pradata de hoti, dupa ce un angajat a lasat cheia de acces sub o tabla


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit identificarea unor tineri din comuna Șcheia care au sustras mai multe bunuri din incinta unei firme din Moara după ce un angajat a lăsat cheia chiar la îndemâna lor.

minor prins de politisti

Potrivit Poliției Județene, miercuri, în jurul orei 14.00, reprezentantul firmei păgubite a sesizat polițiștii din Moara cu privire la furtul unor bunuri în perioada 14-16 februarie din camera centralei care deserveşte mai multe depozite.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au ajuns la concluzia că hoții au folosit cheia de acces lăsată de un angajat sub o tablă de lângă uşă și astfel au luat carburant, ustensile și echipamente electrice.

La scurt timp autorii au fost depistați, aceștia fiind trei tineri cu vârste între 18 și 24 ani, toți din comuna Șcheia.

Polițiștii au reușit să recupereze prejudiciul în procent de aproximativ 80%, cercetările fiind continuate față de un autor de 18 ani și altul de 23 de ani pentru furt calificat, iar față de al treilea, cel de 24 de ani, sub aspectul comiterii infracțiunii de tăinuire la furt calificat.


Intră acum și în grupul de