Doi adolescenti, trimisi in judecata dupa ce au talharit doua femei pe bulevardul George Enescu


Intră acum și în grupul de

Doi adolescenți care au tâlhărit, în luna ianuarie, două femei pe bulevardul George Enescu din municipiul Suceava, aducând prejudicii de aproximativ 4.000 de lei, au fost trimiși în judecată joi, 19 februarie, de procurorii suceveni, în stare de arest preventiv.

poseta furt

Ciprian Mihai Morișcă, prim procuror adjunct și purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava a informat că procurorii suceveni i-au trimis în judecată pe minorii M.A. şi R.P.G. pentru săvârşirea a două infracţiuni de tâlhărie calificată, respectiv tâlhărie calificată şi complicitate la tâlhărie calificată.

Sursa citată a arătat că în data de 12 ianuarie, în jurul orei 21.00, cei doi inculpați au avut o înțelegere prealabilă și astfel în timp ce R.P.G. asigura paza, M.A. o agresa pe victimă. În acest fel, persoanei vătămate i s-a sustras poșeta în care se afla cartea sa de identitate, un telefon mobil şi alte documente personale, toate în valoare de aproximativ 1.000 de lei.

Tot în același mod au agresat și o altă femeie, în timp ce se aflau într-un parc din apropierea bulevardului George Enescu, în data de 21 ianuarie.

Atunci, cei doi inculpați au agresat victima, după care R.P.G. i-a sustras din mână un Iphone 5S de aproximativ 3.000 de lei.

Dosarul în care sunt vizați ce doi minori va fi soluționat de Judecătoria Suceava.

 


Intră acum și în grupul de