Cinci indivizi care au ameninat mai multi politisti si le-au spus ca le dau foc, trimisi in judecata

Cinci persoane au fost trimise în judecată pentru ultraj după ce au amenințat mai mulți polițiști și le-au spus că le dau foc în timp ce efectuau o percheziție domiciliară.

perchezitii mascati

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava i-au trimis în judecată pentru ultraj pe inculpații Stănescu Dănuț, Stănescu Ferdinant, Stănescu Gheorghe, Stănescu Elena și Stănescu Florin pentru fapte petrecute la data de 9 aprilie 2012.

Atunci, mai mulţi ofiţeri şi agenţi de poliţie efectuau o percheziţie domiciliară autorizată de instanţa de judecată, iar Stănescu Dănuţ a lovit cu un obiect contondent în fereastra camerei în care se aflau oamenii legii după care a folosit un topor cu scopul de a-i intimida.

În aceleași împrejurări, Stănescu Ferdinant a îmbrâncit un ofiţer de poliţie și a adresat ameninţări cu acte de violenţă fizică alți ofiţeri şi agenţi. De asemenea, Stănescu Gheorghe a fost trimis în judecată după ce a ameninţat cu incendierea polițiștii, a încercat să lovească cu un scaun un ofiţer de poliţie şi a lovit cu un lemn în fereastra camerei în care se aflau ceilalți oameni ai legii.

Vrând să le inducă polițiștilor teama că vor fi incendiați, Stănescu Elena a aruncat cu o substanţă în interiorul camerei în care se aflau, iar Stănescu Florin a lovit cu un obiect un ofiţer.

Dosarul celor cinci persoane va fi soluționat de Judecătoria Suceava.