Cinci indivizi care au ameninat mai multi politisti si le-au spus ca le dau foc, trimisi in judecata


Intră acum și în grupul de

Cinci persoane au fost trimise în judecată pentru ultraj după ce au amenințat mai mulți polițiști și le-au spus că le dau foc în timp ce efectuau o percheziție domiciliară.

perchezitii mascati

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava i-au trimis în judecată pentru ultraj pe inculpații Stănescu Dănuț, Stănescu Ferdinant, Stănescu Gheorghe, Stănescu Elena și Stănescu Florin pentru fapte petrecute la data de 9 aprilie 2012.

Atunci, mai mulţi ofiţeri şi agenţi de poliţie efectuau o percheziţie domiciliară autorizată de instanţa de judecată, iar Stănescu Dănuţ a lovit cu un obiect contondent în fereastra camerei în care se aflau oamenii legii după care a folosit un topor cu scopul de a-i intimida.

În aceleași împrejurări, Stănescu Ferdinant a îmbrâncit un ofiţer de poliţie și a adresat ameninţări cu acte de violenţă fizică alți ofiţeri şi agenţi. De asemenea, Stănescu Gheorghe a fost trimis în judecată după ce a ameninţat cu incendierea polițiștii, a încercat să lovească cu un scaun un ofiţer de poliţie şi a lovit cu un lemn în fereastra camerei în care se aflau ceilalți oameni ai legii.

Vrând să le inducă polițiștilor teama că vor fi incendiați, Stănescu Elena a aruncat cu o substanţă în interiorul camerei în care se aflau, iar Stănescu Florin a lovit cu un obiect un ofiţer.

Dosarul celor cinci persoane va fi soluționat de Judecătoria Suceava.


Intră acum și în grupul de