Baisanu are un plan la disperare. Daca dai in judecata partidul care te-a facut parlamentar, esti terminat


Intră acum și în grupul de

Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Verde, Dan Acibotăriţă, a declarat, marţi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că liderul PNL Suceava, deputatul Alexandru Băişanu, are un plan, dar că acesta pare un plan la disperare pentru că nu este posibil să dai în judecată partidul care te-a făcut parlamentar.

Acibotăriţă a spus că Alexandru Băişanu a avut un val de simpatie în 2004 când a candidat din partea PUR, iar în 2012 a fost un val care l-a susţinut cu care nu se mai poate întâlni niciodată.

El a apreciat că Alexandru Băişanu este inteligent şi ştie ce face, dar că acum pare că are un plan la disperare.

dan acibotarita

„Îl părăsesc chiar şi cei apropiaţi. Probabil are un plan, dar pare un plan la disperare”, a spus liderul verzilor suceveni.

El a apreciat că declaraţiile lui Băişanu care a anunţat că va acţiona în judecată partidul nu-i fac bine.

Acibotăriţă a mai spus că, eventual, Băişanu putea avea o discuţie în partid despre problemele pe care le reclamă, dar nu să anunţe în conferinţă de presă că-şi dă în judecată propriul partid.

„Nu ai cum să te baţi cu propriul partid”, a spus Acibotăriţă.

El crede că este posibil ca Băişanu să nu fie înconjurat acum de persoane care să-i ofere sfaturi bune.

Acibotăriţa a mai spus că se aştepta ca după rezultatele obţinute de liberali la alegerile europarlamentare, ca Alexandru Băişanu să-şi prezinte demisia, atât el ca preşedinte al organizaţiei judeţene cât şi Marius Zmău, ca preşedinte al organizaţiei municipale, dar că acest lucru nu s-a întâmplat.

 

 


Intră acum și în grupul de