Sucevean prins de jandarmi in timp ce incarca intr-o caruta nisipul folosit la lucrarile de intretinere a strazii Cernauti (FOTO)


Intră acum și în grupul de

Un sucevean în vârstă de 64 de ani, a fost prins duminică, de jandarmi în timp ce încărca nisip într-o căruță în apropierea intersecţiei dintre străzile Cernăuţi şi Traian Vuia.

caruta, cal, nisip

Potrivit Compartimentului de Informare şi Relaţii Publice a Jandarmeriei Suceava, bărbatul a fost prins în jurul orei 10.30 de un echipaj de jandarmerie aflat în serviciul de ordine şi siguranţă publică pe raza municipiului Suceava.

Jandarmii suceveni au relatat faptul că în zona respectivă se aflau o movilă de nisip şi pavele, necesare la lucrările de întreţinere a străzii Cernăuţi. În momentul prinderii în flagrant, suceveanul avea încărcat în căruță aproximativ un metru cub de nisip, având intenția de a transporta materialul la domiciliu.

Cercetările au fost preluate de polițiștii suceveni, bărbatul fiind recunoscut și pentru tăierea, fără drept, a doi plopi din spatele Bazarului Suceava, la mijlocul lunii ianuarie. Atunci, suceveanul a fost ajutat de o cunoștință, aduncând prejudicii de aproximativ 2.000 de lei.

jandarmi, cal

caruta, nisip, cal 2

 

nisip, caruta

 


Intră acum și în grupul de