Barbatul care si-a injunghiat un vecin cu trei lovituri de cutit din cauza locului de parcare a fost trimis in judecata


Intră acum și în grupul de

Bărbatul care și-a înjunghiat la începutul lunii februarie un vecin pe motiv că i-a ocupat locul de parcare a fost trimis în judecată de procurorii suceveni pentru pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor.

cutit

Astfel, potrivit prim-procurorului Lucian Stănescu de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava, în seara zilei de 9 februarie 2015, în jurul orelor 19:00, pe fondul consumului de băuturi alcoolice şi a unui conflict spontan, inculpatul Tudosanu Vladimir a exercitat cu intenţie acte repetate de violenţă asupra lui Bumbu Ovidiu, aplicându-i trei lovituri de cuţit în zone vitale ale corpului cauzându-i leziuni ce au necesitat pentru vindecare un număr de 23-25 zile de îngrijiri medicale.

„Deşi leziunile nu au pus în primejdie viaţa victimei, intensitatea loviturilor aplicate, numărul acestora (trei), zona vitală vizată, precum şi obiectul vulnerant folosit, atestă convingerea că inculpatul a intenţionat să suprime viaţa victimei”, arată prim-procurorul sucevean.

Probele administrate în cauză au scos la iveală faptul că victima obişnuia să îşi parcheze autoturismul pe locurile de parcare ale inculpatului şi a concubinei acestuia. Acest fapt a creat o nemulţumire din partea inculpatului care i-a reproşat victimei în nenumărate rânduri că locurile de parcare sunt ale lui, invocând în acest sens o convenţie tacită cu proprietarul unei case de locuit, care şi-a dat acordul să parcheze maşinile în faţa imobilului său.

După cum au arătat procurorii, în seara incidentului, inculpatul s-a întors împreună cu concubina sa la locuinţa comună, ocazie cu care a observat că locul pe care obişnuia să îşi parcheze autoturismul fusese ocupat din nou de către victimă. Acest lucru l-a revoltat, astfel că pentru a-i da o lecţie acesteia, i-a ridicat ştergătorul lunetei maşinii sale însă din cauza temperaturilor scăzute acesta a cedat, rupându-se.

După ce a intrat în casă, inculpatul Tudosanu a fost vizitat de victimă care i-a cerut socoteală de la acel ştergător distrus. În acest fel, au susținut procurorii, între cei doi a avut loc un schimb de replici privind locurile de parcare şi distrugerea bunului.

În timp ce victima stătea aplecată la portbagajul maşinii sale pentru a-şi scoate laptopul, Tudosanu Vladimir a scos din interiorul maşinii de serviciu, un taxi, un cuţit de bucătărie şi fără a-i adresa vreun cuvânt în prealabil i-a aplicat acesteia trei lovituri de cuţit la nivelul hemitoracelui stâng şi drept şi la nivelul umărului stâng.

Victima s-a îndreptat în grabă spre un hotel din apropiere unde ştia că se află agenţi de pază pentru a apela Serviciul 112. La scurt timp la recepţia hotelului a apărut concubina sa, Nistor Mariana care fusese anunţată telefonic chiar de victimă.

În cele din urmă Bumbu Ovidiu a fost transportat de un echipaj al ambulanţei la Spitalul din Suceava beneficiind de prim ajutor şi îngrijiri medicale.

Dosarul va fi soluționat de Tribunalul Suceava.

 


Intră acum și în grupul de