La soseaua de centura a Sucevei au mai ramas de montat capetele de parapet la tronsonul 3. Licitatia pentru tronsoanele 1 si 2 va fi in aprilie


Intră acum și în grupul de

Lucrările la tronsonul al treilea al şoselei de centură a municipiului Suceava se apropie de final, pentru ca aceasta să fie dată în folosinţă mai trebuie montate capetele de parapet.

Potrivit unor surse oficiale, aceste capete de parapet au fost comandate şi sunt la nichelat la o firmă din Paşcani, urmând să fie apoi montate.

sosea centura stalpi iluminat

De menţionat este că CNADNR intenţionează să extindă paza care este acum asigurată la tronsoanele 1 şi 2, aflate în conservare şi la tronsonul 3 pentru a se evita ca anumite elemente montate să fie furate.

La tronsoanele 1 şi 2 ale şoselei urmează să fie efectuată o expertiză tehnică pentru a se stabili gradul de execuţie, degradările care s-au produs şi care sunt lucrările ce trebuie finalizate.

Cel mai probabil, licitaţia pentru cele două tronsoane va fi organizată de Compania de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale în luna aprilie astfel ca din iunie să fie reluate lucrările care ar trebui finalizate la sfârşitul anului. La aceste tronsoane, s-au executat circa 80 la sută din lucrări.


Intră acum și în grupul de