Acasă Actualitate Sucevencele au primit flori si felicitari din partea deputatului Ioan Balan, de...

Sucevencele au primit flori si felicitari din partea deputatului Ioan Balan, de Martisor


Intră acum și în grupul de

Tinerii liberali suceveni, avându-i în frunte pe  Lucian Harșovschi și pe Niculai Barbă, au oferit duminică, de 1 martie, peste 2.000 de garoafe sucevencelor, din partea președintelui Organizației Municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan.

flori de la Ioan Balan de 1 Martie (2)



O parte din flori, însoţite de felicitări, au fost împărţite doamnelor şi domnişoarelor care au participat la evenimentul „Femei de succes – Performanță la superlativ”, organizat la Shopping City Suceava.

Gestul vine ca avanpremieră la Ziua Internațională a Femeii, care se sărbătorește pe 8 martie, ca un simbol al primăverii, dar și ca o apreciere a activității depuse de femeile care s-au evidenţiat prin rezultate deosebite în domeniile în care lucrează.

Acțiunea parlamentarului liberal Ioan Balan și a Organizației Municipale Suceava a PNL de a oferi flori femeilor la debutul primăverii a continuat în stradă, mai exact în cartierul Burdujeni, și va continua în zilele următoare și în celelalte cartiere ale municipiului reședință de județ. Ea se va încheia în data de 8 martie, de Ziua Femeii.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version