A incercat sa introduca prin Vama Siret tigari de 305 de lei, dar a primit o amenda de 7.000 de lei si a ramas fara masina de 10.000 de lei


Intră acum și în grupul de

Un tânăr în vârstă de 20 de ani, cetățean ucrainean, a încercat să intre în România prin Vama Siret cu 250 de pachete de țigări, însă s-a ales cu o amendă de 7.000 de lei și a rămas fără mașina în valoare de aproximativ 10.000 de lei.

???????????????????????????????

Duminică seara, în jurul orei 22.30, pe sensul de intrare în România de la P.T.F. Siret, s-a prezentat un cetăţean ucrainean, la volanul unui autoturism marca „Kia”, înmatriculat în Ucraina. Întrucât asupra șoferului existau suspiciuni privind transportul unor țigări de contrabandă, lucrătorii vamali au efectuat un control amănunţit asupra maşinii. Astfel, au fost descoperite ascunse într-un locaş special amenajat în bara din faţă şi în spătarele scaunelor din spate ale autoturismului 250 pachete de  ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 305 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar  cetățeanul ucrainean a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 7.000 lei.

Totodată, autoturismul  în valoare de 10.000 lei a fost indisponibilizat de către lucrătorii vamali deoarece avea confecţionat locaş special amenajat pentru transportul ţigărilor.

 


Intră acum și în grupul de