Acasă Actualitate Inselaciuni prin metoda „Accidentul” facute din spatele gratiilor. Un complice al autorilor...

Inselaciuni prin metoda „Accidentul” facute din spatele gratiilor. Un complice al autorilor a fost retinut


Intră acum și în grupul de

Polițiștii suceveni au reușit indentificarea și reținerea unui tânăr în vârstă de 24 de ani, din comuna Calafindești, complice în mai multe infracțiuni prin metoda „Accidentul”.

telefon fix



Potrivit Poliției Județene, în cursul zile de sâmbătă, 7 martie, în urma continuării unor cercetări privind o faptă de înșelăciune comisă la data de 3 martie, a fost identificat un complice al autorului, care a recunoscut fapta comisă.

Reamintim că marți, 3 martie, o femeie în vârstă de 41 de ani, din Grănicești, a fost înșelată cu 3.200 de lei, prin metoda „Accidentul”, fiind sunată pe telefonul fix de o persoană care s-a recomandat polițist. Bărbatul a înștiințat-o pe victimă că fratele ei a avut un accident rutier, doi copii aflându-se în spital răniți.

Ca urmare a cercetărilor, polițiștii au stabilit că tânărul de 24 de ani a mai participat la alte două fapte comise pe raza municipiului Suceava, una la data de 31 ianuarie când o femeie a fost înșelată cu 11.000 de lei, iar alta din data de 26 februarie când o altă victimă a fost prejudiciată cu suma de 7.000 lei.

Totodată, oamenii legii au ajuns la concluzia că infracțiunile au fost săvârșite împreună cu alte persoane care în prezent sunt încarcerate într-un penitenciar și cărora, în urma unui control efectuat la data de 4 martie, le-au fost ridicate telefoanele mobile deținute.

Tânărul din Calafindești a fost reținut pentru 24 de ore, după care a fost prezentat Judecătoriei Rădăuți care a dispus arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile, pentru complicitate la infracțiunea de înșelăciune. Inculpatul a fost încarcerat în arestul Poliției Județene, față de acesta fiind continuate cercetările pentru stabilirea întregii activități infracționale.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version