Barbat din Vicovu de Sus bagat in arest, dupa ce a fost prins la volan baut si cu permisul de conducere retinut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Vicovu de Sus, a ajuns în arestul IPJ Suceava, după ce o patrulă mixtă formată din polițiști și jandarmi l-au oprit în trafic pentru control.

POLITIE - RAZIE

Poliția Județeană a informat că bărbatul a fost prins la volan duminică seara, în jurul orei 23.15, circulând pe strada Calea Cernăuţi din oraşul Vicovu de Sus, deși figurează în bazele de date cu permisul reţinut.

În momentul în care oamenii legii i-au comunicat bărbatului că urmează a fi condus la sediul poliţiei pentru cercetări, acesta a încercat să fugă, însă a fost prins şi imobilizat. Totodată, bărbatului i s-a cerut să sufle în aparatul alcooltest întrucât emana halenă alcoolică, dar a refuzat acest lucru. Nici la spital, în prezenţa medicului de gardă, bărbatul nu a dat probe de sânge, astfel polițiștii i-au întocmit un dosar penal și l-au reținut pentru 24 de ore.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani, din Vicovu de Sus, a fost introdus în arestul I.P.J. Suceava, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi cu propunere de arestare preventivă.

 

 


Intră acum și în grupul de