Amenzi drastice pentru soferii care au calcat prea tare pedala de acceleratie in weekend


Intră acum și în grupul de

Polițiștii rutieri au ieșit sâmbătă, 7 martie, pe DN 2 şi pe DN 17, pentru a-i prinde pe șoferii vitezomani, ocazie cu care au constatat numeroase nereguli.

viteza 3

Astfel, în urma acțiunii desfășurate, polițiștii au aplicat 226 de amenzi, în valoare de 65.479 lei, dintre care 141 pentru încălcarea regimului legal de viteză.

De asemenea, oamenii legii au reținut 14 permise de conducere, opt fiind pentru viteză, cinci pentru depăşiri neregulamentare, iar unul din alte cauze și au retras trei certificate de înmatriculare.

Prins cu viteză excesivă de polițiștii rutieri suceveni a fost și un bărbat de 45 de ani, din Republica Moldova, care a condus pe DN 2, cu 117 km/h în localitate, cu 67km/h mai mult decât prevede legislația rutieră.

Bărbatul a fost amendat, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării.

Tot pe DN2 a fost prins cu 109 km/h, în localitatea Buneşti, un bărbat de 37 ani, iar pe DN 17, la Pojorâta un bărbat de 44 ani a fost prins zburând cu 103 km/h pe un sector de drum unde viteza este limitată la 40 km/h. Celor doi șoferi li s-a aplicat o amendă și li s-a reținut permisul de conducere în vederea suspendării.


Intră acum și în grupul de