Abia iesit din inchisoare, tanarul care intermedia banii obtinuti din metoda „Accidentul” a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Tânărul de 24 de ani, din comuna Calafindești, complicele unui bărbat aflat în spatele gratiilor, care intermedia banii primiți de la diferite persoane înșelate prin metoda „Accidentul” a fost arestat pentru 30 de zile.

arestat catuse

Potrivit purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Rădăuţi, procuror Andrei Sebastian Bucșa, procurorii au dispus sâmbătă punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat, totodată, instanţei de judecată arestarea preventivă a inculpatului Andrei Molce pentru complicitate la infracţiunea de înşelăciune.

„La baza propunerii de arestare preventivă a stat și faptul că în ciuda vârstei de 24 de ani, inculpatul este cunoscut cu multiple antecedente penale fiind eliberat din Penitenciarul Iaşi la data de 13 ianuarie 2015 din executarea unei pedepse de 3 ani şi 6 luni închisoare pentru  comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, vătămare corporală şi distrugere”, a arătat procurorul.

Acesta a precizat că magistraţii Judecătoriei Rădăuți au admis cererea procurorilor şi au dispus emiterea unui mandat de arestare pe numele tânărului pentru o perioadă de 30 de zile.

Conform procurorilor, în baza unei înţelegeri prealabile, inculpatul a ajutat cu intenţie la comiterea infracţiunii de înşelăciune de către AN, prin aceea că la data de 2 martie 2015, în jurul orei 13.00, s-a  întâlnit în centrul localității Grăniceşti cu Chiţan Margareta de la care a luat suma de 3200 lei.

Victima fusese apelată telefonic şi indusă în eroare prin folosirea calităţii mincinoase de AN care s-a recomandat comisar de la Poliţia municipiului Suceava. Astfel, i-a comunicat femeii că fratele ei, Chiţan Niculai, a comis un accident rutier cu victime şi pentru a se împăca este necesar să achite o sumă de bani.


Intră acum și în grupul de