Tineri din Vatra Dornei si din Suceava, campioni nationali la atletism, juniori 3


Intră acum și în grupul de

Tineri din Clubul CSM Dorna din Vatra Dornei şi Liceul cu Program Sportiv din Suceava au câştigat titluri de campioni naţional şi de vicecampioni naţionali la mai multe probe din cadrul Finalei Campionatului Naţional de Atletism, juniori 3 (14-15 ani), organizat sâmbătă şi duminică la Bacău de Federaţia Română de Atletism la care au participat 359 atleţi, 180 la feminin şi 179 la masculin din 84 de cluburi din ţară.

Astfel, rezultate remarcabile au obţinut sportivii CSM Dorna cu două titluri de campion naţional şi unul de vicecampion naţional.

Daniel Claudiu Mihaescu Dorna campion

Astfel, Claudiu Daniel Mihăescu de la CSM Dorna este dublu campion naţional, el câştigând proba de 800 metri cu timpul de 2:02.89, dar şi proba de 1.500 de metri cu timpul de 4:15.36.

CSM Dorna a câştigat şi titlu de vicecampion naţional la ştafeta 4x 400m prin Claudiu Daniel Mihăescu, Iulian Valentin Simionescu, Florin Pitic şi Costel Niculcea, cu timpul de 3:51.21.

Antrenorul Cristian Prâsneac a declarat că este foarte mulţumit de rezultatul obţinut de Daniel Claudiu Mihăescu ce a devenit campion naţional detaşat în ambele probe.

„După această competiţie Daniel  a făcut baremul pentru Festivalul Olimpic al Tineretului European care are loc în Tbilisi în Georgia. Este un rezultat mare pentru noi, datorită faptului că noi nu avem sală de atletism şi nu ne putem antrena în fiecare zi într-o sală în care am concurat”, a spus Prâsneac.

El a mulţumit şi sponsorului personal al lui Claudiu Daniel Mihăescu, care este Casa Bucovineană din Vatra Dornei.

 

La aceeaşi competiţie, Corina Murariu de la LPS Suceava câştigat primul loc la proba de 800 de metri fete, cu timpul 2:20.09 şi s-a clasat pe al treilea loc la proba de 400 de metri cu timpul 62.11


Intră acum și în grupul de