Cinci amenzi dintr-un foc pentru „Pfeiffer”


Intră acum și în grupul de

După ce în cadrul primului comandament de lucru, primarul Sucevei, Ion Lungu, i-a amenințat pe constructori că îi va amenda la fiecare abatere constatată, edilul orașului a anunțat că firma „Pfeiffer” a primit luni, 9 martie, cinci amenzi, în valoare totală de 7.500 de lei.

drum in lucru

Lungu a declarat după comandamentul de marți, 10 martie, că amenzile vor continua, amenințarea cu sancțiuni zilnice rămânând valabilă.

Firma „Pfeiffer” care se ocupă de lucrările de extindere și reabilitare a rețelelor de apă și canalizare a primit cinci amenzi de câte 1.500 de lei fiecare.

„În cartierul Obcini au făcut un depozit temporar de pământ, nisip și balastru. Au spus că nu aveau unde să îl pună, că nu îl puteau pune pe spaţiul verde. Așa cum arată lucrurile azi, e ca după potop. Ieri (n.r. luni) au primit un număr de cinci amenzi şi îi vom amenda în fiecare zi, vom face un record de amenzi, dacă nu vor să înţeleagă acest lucru. Înțeleg că și ei au obligația să termine proiecul în acest an, în termenii scadenți lună de lună. Se grăbesc, dar eu spun să se grăbească încet, să aducă forţă de muncă mai multă, calificată, şi să lucreze ordonat”, a spus Lungu la finalul comandamentului.


Intră acum și în grupul de