Judetul Suceava, reprezentat la „Targul de Turism al Romaniei”


Intră acum și în grupul de

Consiliul Judeţean Suceava va participa în perioada 12-15 martie 2015 la „Târgul de Turism al României”, ediția a XXXIII-a, ce va avea loc la pavilionul expozițional Romexpo – București.

Potrivit Biroului de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava, în cadrul unui stand de 21 mp, reprezentanții Consiliului Județean Suceava, alături de reprezentanții asociaţiilor profesionale de turism de la nivelul judeţului Suceava (Bucovina, Vama, Gura Humorului, Suceviţa, Putna, Vatra Dornei), vor promova potențialul turistic și ofertele turistice specifice sărbătorilor de Paște din Bucovina.

incondeiere oua la targul de turism al Republicii Moldova (1)

De asemenea, la stand vor fi prezenți și doi meșteri populari, care vor oferi demonstrații de încondeiat ouă și de pictură pe ou, lemn și sticlă.

„<<Târgul de Turism al României>> rămâne locul ideal atât de prezentare a celor mai interesante oferte şi atracţii turistice din România şi din străinătate, cât şi pentru a reînnoi şi fideliza relaţiile existente cu partenerii tradiţionali.

Prin participarea la <<Târgul de Turism al României>>, se dorește atragerea unui număr cât mai mare de turiști în județul Suceava, atât în perioada Sărbătorilor Pascale, cât și pe tot parcursul anului”, se arată în comunicatul de presă transmis de Biroul de Informare Publică al Consiliului Judeţean Suceava.

 La ediţia de primăvară a „Târgului de Turism a României 2014” au participat peste 280 de companii din România şi alte 23 de ţări. Astfel, târgul a fost vizitat de peste 30 000 de persoane.


Intră acum și în grupul de