Scandalagiu reclamat la Politie de concubina. Vezi ce a facut barbatul


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Satu Mare, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea a șase infracțiuni într-o singură seară, după ce a fost reclamat la Poliție de concubină.

alcool-1

 

Potrivit Poliției Județene, marți seara, o femeie din comuna Satu Mare a anunțat polițiștii din Marginea despre faptul că concubinul ei provocă scandal la un imobil de pe raza localității.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în jurul orei 19:00, din cauza amenințărilor adresate de concubin, femeia s-a refugiat la locuința unui bărbat din localitate. După aceea, concubinul femeii s-a deplasat cu un moped neînregistrat, deși nu are permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, spre casa bărbatului în care se refugia femeia. Acolo, a pătruns fără drept în curte, a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea repetată a proprietarului și l-a lovit pe acesta.

Ulterior, din cauza leziunilor în zona feței, ca urmare a căzăturii de pe moped și a imobilizării de către proprietarul locuinţei, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „amenințare”, „violare de domiciliu”, „loviri sau alte violențe”,  „conducerea unui vehicul neînmatriculat”,  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.


Intră acum și în grupul de