Scandalagiu reclamat la Politie de concubina. Vezi ce a facut barbatul

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din Satu Mare, s-a ales cu un dosar penal pentru comiterea a șase infracțiuni într-o singură seară, după ce a fost reclamat la Poliție de concubină.

alcool-1

 

Potrivit Poliției Județene, marți seara, o femeie din comuna Satu Mare a anunțat polițiștii din Marginea despre faptul că concubinul ei provocă scandal la un imobil de pe raza localității.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au stabilit că în jurul orei 19:00, din cauza amenințărilor adresate de concubin, femeia s-a refugiat la locuința unui bărbat din localitate. După aceea, concubinul femeii s-a deplasat cu un moped neînregistrat, deși nu are permis de conducere și sub influența băuturilor alcoolice, spre casa bărbatului în care se refugia femeia. Acolo, a pătruns fără drept în curte, a refuzat să părăsească imobilul la solicitarea repetată a proprietarului și l-a lovit pe acesta.

Ulterior, din cauza leziunilor în zona feței, ca urmare a căzăturii de pe moped și a imobilizării de către proprietarul locuinţei, bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, unde i s-au recoltat și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de: „amenințare”, „violare de domiciliu”, „loviri sau alte violențe”,  „conducerea unui vehicul neînmatriculat”,  „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”.

loading...