Acasă Actualitate Menajera unei case din centrul Sucevei, batuta cu salbaticie de un hot

Menajera unei case din centrul Sucevei, batuta cu salbaticie de un hot


Intră acum și în grupul de

O femeie în vârstă de 54 de ani, care lucra ca menajeră într-o vilă din centrul municipiului Suceava, a fost bătută cu sălbăticie de un individ care a intrat în casă cu dorința de a fura bani. Femeia a ajuns în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă, după care a fost transferată la o clinică din Iaşi.

spitalul judetean suceava 1



Joi dimineață, femeia se afla în vila de pe strada 6 Noiembrie din centrul municipiului Suceava, iar la un moment dat un bărbat necunoscut a intrat în locuinţă, uşa de la intrare fiind descuiată, şi a început să scotocească prin casă.

Potrivit subcomisarului Ionuț Epureanu, purtătorul de cuvânt al Poliției Județene, hoţul i-a cerut bani menajerei, însă aceasta i-a spus că nu este proprietara casei, iar bărbatul a lovit-o cu pumnii peste faţă.

Bărbatul a plecat în grabă abia după ce fiica proprietarilor, care se afla la etajul casei împreună cu o prietenă, a fost alertată de zgomote și a coborât să vadă ce se întâmplă.

Epureanu a precizat că în acest caz se fac cercetări pentru depistarea persoanei care a pătruns în imobil.

Cât privește starea de sănătate a menajerei, directorul medical al SJU Suceava, medicul Tiberius Brădăţan, a declarat că femeia a fost adusă la Unitatea de Primire a Urgenţelor unde i s-au acordat îngrijiri medicale întrucât avea leziuni ale oaselor feţei şi i s-au efectuat investigaţii medicale.

Ulterior, pacienta a fost transferată la o clinică de specialitate din Iaşi.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version