Prefectul Sinescu a luat act de demisia primarului de Brodina,Vasile Melen


Intră acum și în grupul de

Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a luat, luni, act de demisia primarului comunei Brodina,Vasile Melen.

sinescu

„Prin Ordinul Prefectului nr.88 s-a luat act de încetarea de drept a mandatului de primar al comunei Brodina, județul Suceava, înainte de expirarea duratei normale a acestuia, ca urmare a demisiei domnului Melen Vasile – Viorel”, se arată într-un comunicat al Prefecturii Suceava.

Potrivit sursei citate, pe durata vacanței funcției de primar al comunei Brodina, atribuțiile acestuia vor fi exercitate de drept de către viceprimarul comunei Brodina.

Prefectura a informat MAI de situatia creată, urmând ca Guvernul să stabilească data alegerilor parţiale pentru funcţia de primar al comunei Brodina.

Primarul comunei sucevene Brodina, Vasile Viorel Melen, cercetat alături de prefectul de Suceava, Florin Sinescu, de DNA pentru fapte de corupţie, a demisionat din funcţie.

Acesta este al doilea primar din judeţul Suceava cercetat de DNA care îşi încetează mandatul înainte de termen, după ce în luna ianuarie prefectul de Suceava a dispus încetarea mandatului primarului PSD al comunei Udeşti, Săvel Botezatu, care este cercetat, în stare de arest la domiciliu pentru fraude cu fonduri europene.

Prefectul de Suceava Florin Sinescu şi fostul primar al comunei Brodina, Vasile Melen, sunt cercetaţi în stare de libertate de DNA Suceava pentru mai multe fapte de corupţie.


Intră acum și în grupul de