Dosar penal pentru trei infracțiuni rutiere pe numele unei tinere șoferițe. Vezi ce a făcut


Intră acum și în grupul de

O tânără în vârstă de 20 de ani, din Cajvana, s-a ales cu dosar penal pentru trei infracțiuni la regimul rutier după ce a făcut un accident duminică seara, în interiorul localităţii Arbore.

masina accident

Potrivit Poliției Județene, duminică, în jurul orei 22.00, tânăra aflată la volanul unei mașini a pierdut controlul asupra direcției de mers, a părăsit partea carosabilă şi a ieşit în decor pe un teren agricol.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a unei pasagere de 15 ani.

După impact, șoferița a mutat autoturismul în curtea unei locuințe, după care s-a dus cu minora accidentată,  cu un alt autoturism, la unitatea medicală de pe raza orașului Cajvana. După ce rănita a fost consultată, mediciul de gardă a apelat 112 solicitând o ambulanță.

Șoferița a fost testată cu aparatul etilotest rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Polițiștii i-au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, părăsirea locului accidentului și modificarea locului accidentului.

 


Intră acum și în grupul de