Primăria Suceava, atenționată de Ministerul Mediului. Motivul aici!


Intră acum și în grupul de

Primăria municipiului Suceava a fost atenționată de Ministerul Mediului în legătură cu proiectul de apă și canalizare realizat prin fonduri europene în acest an.

lucrari 2

Ion Lungu, primarul Sucevei, a declarat marți dimineața că este nemulțumit de modul în care se lucrează în oraș, dar și că Ministerul Mediului a atenționat Primăria să pună la dispoziţia constructorului străzile pe care urmează a fi făcute lucrările la reţelele de apă şi de canalizare.

„Am fost atenționați de Ministerul Mediului care gestionează aceste proiecte, să punem la dispoziție la timp străzile care sunt cerute de constructor. Noi nu am făcut acest lucru, pentru că am condiţionat avizele pentru începerea altor străzi de aducerea la starea iniţială a celor vechi”, a spus Lungu.

Edilul orașului a precizat că străzile trebuie puse la dispoziție cât mai repede constructorului pentru a nu se întârzia lucrările și pentru a nu fi aplicate penalizări.

Totodată, primarul Sucevei a precizat că atenționarea venită din partea Ministerului Mediului a fost discutată cu directorul general de la ACET, cu specialiștii din Primărie, dar și cu reprezentanții constructorului, cu toții stabilind că trebuie să se lucreze organizat, iar străzile să fie aduse la starea inițială.

„E cel mai greu proiect pe care îl avem. Sper să o putem scoate la capăt și cu acest proiect care produce mult disconfort în municipiul Suceava”, a conchis Ion Lungu.


Intră acum și în grupul de