O firmă din Suceava, cu un singur angajat, câștigătoarea unui contract de publicitate de aproape 100.000 de euro pentru linia de metrou din Drumul Taberei


Intră acum și în grupul de

metrou

Firma deținută de un tânăr sucevean în vârstă de 30 de ani a reușit să câștige un contract de publicitate de aproape 100.000 de euro pentru linia de metrou din Drumul Taberei din București.

Potrivit paginademedia.ro, S.C. PROMO MEDIA S.R.L din Suceava, deținută integral de Mariniuc Daniel, va face publicitate noii magistrale de metrou din București, din Drumul Taberei, deși lucrările la metrou sunt întârziate.

Pentru aproape 100.000 de euro, firma suceveanului va face conferințe de presă pentru fiecare stație, pixuri, fluturași, plăci comemorative, materiale audio-video și un site.

Agenția PROMO MEDIA a mai lucrat pentru primării din Onești, Iași, Satu Mare și pentru comuna Baru, din județul Hunedoara.

Conform sursei citate, Metrorex a atribuit în 10 martie 2015 către Promo Media SRL din Suceava, un contract de peste 90.000 de euro (410.000 lei) fără TVA, pentru servicii de informare și publicitate pentru proiectul Linia de Metrou Magistrala 5.

„Câștigatorul ar trebui să ofere servicii de informare și publicitate exterioară, publicitate interioară, materiale audio-video, materiale fotografice, public relation și mass-media, conferințe, materiale publicitare, materiale promoționale, website pentru întreg proiectul Magistralei 5 de Metrou”, se arată în detaliile contractului.

Totodată, sursa citată a precizat că Metrorex a primit cinci oferte pentru acest contract de achiziții publice, dintre care patru au fost declarate admisibile și doar una câștigatoare – cea a firmei Promo Media SRL.

Citeşte mai multe pe  paginademedia.ro

 


Intră acum și în grupul de