La Universitatea „Ștefan cel Mare” Suceava va avea loc faza locală a concursului Ecotrophelia

Facultatea de Inginerie Alimentară din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava organizează, sâmbătă, 28 martie, cea de-a patra ediţie a competiţiei Ecotrophelia ce se adresează adresează tuturor studenţilor înscrişi la programele de studii de licenţă, masterat şi doctorat.

inghetata USV

Concursul va începe de la ora 10.00, în Amfiteatrul E 230 din corpul E, având drept scop încurajarea creativităţii studenţilor în dezvoltarea unor produse alimentare eco-inovative, destinate consumului uman şi prietenoase cu mediul înconjurător.

Potrivit reprezentanților USV, faza naţională a competiţiei ECOTROPHELIA ROMÂNIA din anul 2015 se va desfăşura la Universitatea de Ştiinţe Agricole si Medicina Veterinara a Banatului „Regele Mihai I al României” din Timişoara în luna mai, iar faza internaţională va fi la Milano, Italia, în luna octombrie.

Ediţia din 2014 a competiţiei naţionale a fost câştigată de o echipă de la Facultatea de Inginerie Alimentară din Suceava. Câştigătorii din anul 2014 au reprezentat România la faza internaţională desfăşurată la Paris, în Franţa şi au obţinut Medalia de argint.

 

loading...