Iulius Mall Suceava stinge luminile pentru a marca „Ora Pământului”


Intră acum și în grupul de

Şi în acest an, Iulius Mall Suceava se alătură iniţiativei internaţionale de protejare a mediului prin stingerea luminilor – „Ora Pământului”, anunţă Departamentul de PR al complexului comercial, într-un comunicat de presă.

Sâmbătă, 28 martie 2015, în intervalul orar 20.30 – 21.30, se va opri iluminatul pentru două totemuri, stâlpii din parcare, faţada şi proiectoarele turnului. Astfel, Iulius Mall va marca „Ora Pământului”, un eveniment care atrage atenţia asupra importanţei de a economisi resursele mediului înconjurător. Acţiunea se va desfăşura în toate cele cinci mall-uri din reţeaua naţională a companiei Iulius Group.

Iulius Mall Suceava_aprilie 2012

 

 

În fiecare an, în ultima sâmbătă din luna martie, milioane de oameni, instituții și companii sting luminile timp de o oră, alăturându-se celui mai mare eveniment de mediu din istorie – Earth Hour. La îndemnul World Wide Fund for Nature, organizația care a inițiat mișcarea în anul 2007, peste 7.000 de oraşe din peste 162 de țări vor stinge lumina de Earth Hour în acest an, răspândind un mesaj puternic privind impactul negativ pe care viața de zi cu zi îl are asupra planetei și asupra resurselor naturale.


Intră acum și în grupul de