Florin Sinescu şi-a predat biroul noului prefect numit, Constantin Harasim


Intră acum și în grupul de

Prefectul Florin Sinescu, înlocuit din funcţie, miercuri, de Guvern, a predat, vineri, biroul în care şi-a desfăşurat activitatea prefectului numit, Constantin Harasim.

Sinescu urmează să-şi reia postul de şef serviciu din Prefectura Suceava, a anunţat Harasim în cadrul Colegiului prefectural care s-a desfăşurat vineri.

Nistor Harasim (2)

Colegiul prefectural, la care participă reprezentanţii instituţiilor descentralizate în judeţ, s-a desfăşurat, vineri, sub coordonarea prefectului numit, Constantin Harasim şi a subprefectului Atanasă Nistor.

Harasim le-a spus şefilor de descentralizate că speră să aibă împreună o colaborare bună în perioada următoare.

La începutul şedinţei el a prezentat hotărârile de Guvern prin care prefectul Florin Sinescu a fost retras din funcţie şi că el a fost înlocuit din funcţia de subprefect fiind numit prefect şi că noul subprefect este Atanasă Nistor care a fost înlocuit din această funcţie săptămâna trecută şi repus în funcţie săptămâna aceasta.

Harasim le-a spus membrilor Colegiului prefectural că aşteaptă ca săptămâna viitoare să vină la Suceava un reprezentant al Guvernului în prezenţa căruia să depună jurământul de învestire oficială în funcţie atât el cât şi subprefectul Atanasă Nistor.

Harasim (4)


Intră acum și în grupul de