Acasă Actualitate Secretarul executiv al PSD Suceava se teme pentru integritatea sa fizicA

Secretarul executiv al PSD Suceava se teme pentru integritatea sa fizicA


Intră acum și în grupul de

Flutur Si-a motivat solicitarea prin aceea cA maSina de propagandA a PSD a funcTionat Si funcTioneazA. BAncescu a spus cA nu InTelege acest tip de adversitate a lui Flutur faTA de un partid de opoziTie Si a precizat cA a Inceput sA se teamA pentru integritatea sa fizicA, IntrucIt existA riscul sA IntIlneascA un liberal mai IncAlzit care sA fie mai agresiv cu el , pentru cA este membru PSD. In acelaSi timp, el a apreciat cA Flutur a fAcut declaraTia pe fondul vizionArii prea multor filme de acTiune. BAncescu s-a arAtat deranjat Si de afirmaTia lui Flutur potrivit cAreia PSD a lAsat gAuri In buget Si au cheltuit cu nesimTire banul public, afirmaTie care i-a produs neplAceri In sInul familiei. Fiul meu mA tot IntreabA: ce ai furat tata?, a subliniat BAncescu. Secretarul executiv al OrganizaTiei PSD a mai spus cA este surprins de faptul cA liberalul este preocupat mai mult de viaTa politicA a PSD decIt de punerea In aplicare a programelor de susTinere a sectorului agricol Si a Tinut sA-i transmitA ministrului cA, spre exemplu, bonurile valorice de 500 de mii de lei, pentru subvenTionarea IngrASAmintelor, se vInd prin birturi cu 300 de mii.

El a Tinut sA-i reaminteascA vicepreSedintelui liberal cA PSD Suceava nu InseamnA numai Gavril MIrza Si cA aceastA organizaTie este condusA Si de secretarul executiv Si de vicepreSedinTi.



VicepreSedintele PNL, Gheorghe Flutur, a cerut, duminicA, membrilor organizaTiei municipale PNL Suceava sA fie agresivi faTA de PSD arAtInd cA maSina de propagandA a PSD a funcTionat Si funcTioneazA. Solicit parlamentarilor de Suceava, liderilor organizaTiilor din judeT sA iasA mai ofensiv In public sA nu i se mai facA lui CozmIncA dor de putere dupA ce de-abia au plecat de la putere, a spus Flutur.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version