Ofensiva tinerilor PSD Suceava Impotriva senatorului PNL Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Secretarul executiv Si vicepreSedintele OrganizaTiei JudeTene a PSD, Iulian BAncescu, respectiv Ovidiu DonTu, dar Si deputatul PSD de Suceava, Mirela AdomnicAi, susTin cA vor face toate demesurile necesare pentru a sesiza organismele compentente , IntrucIt apreciazA cA solicitarea ministrului Flutur se constituie Intr-un atentat la adresa democraTiei.

VicepreSedintele PSD Suceava, Ovidiu DonTu, care este Si director general al Camerei de ComerT, Industrie Si AgriculturA a judeTului, a declarat cA prin intervenTia sa, vicepreSedintele liberal a IncAlcat ConvenTia EuropeanA a Drepturilor Omului, Pactul InternaTional cu privire la drepturile civile Si politice, precum Si articolele 4 Si 40 din ConstituTia RomAniei, care interzic discriminarea pe criterii la apartenenTa politicA sau opinie, respectiv dreptul de asociere In partide politice. De asemenea, DonTu l-a somat pe Flutur sA respecte legislaTia Si sA nu promoveze discriminarea In ceea ce priveSte controlul politicului asupra mediului de afaceri Si a spus cA, nu crede A« In imaculabilitatea A» ministrului.

In acelaSi timp, DonTu a Tinut sA precizeze cA sunt numeroase firme ale liberalilor, foarte bine dezvoltate, motiv pentru care dupA opinia sa, In judeT nu se poate vorbi despre existenTa unui aSa-zis monopol al firmelor PSD. El a prezentat exemple de liberali locali implicaTi In afaceri, deputatul Dumitru PardAu, este asociat la mai multe societATi comerciale din zona Dornelor, deputatul Sandu Mihai CaprA, a condus una dintre cele mai importante firme de leasing din Suceava, preSedintele AgenTiei NaTionale Nucleare, liberalul ValicA Gorea, are mai multe firme de consultanTA, iar primarul Sucevei, Ion Lungu, a avut o firmA de consultanTA.

El a spus cA va trimite o scrisoare secretarului general al Consiliului Europei, pentru cA vrea sA afle de la acesta dacA RomAnia IndeplineSte criteriul politic de membru al Consiliului Europei Si o altA scrisoare DelegaTiei Comisiei Europene privind respectarea condiTiilor politice de aderare la Uniunea EuropeanA

La rIndul sAu, secretarul executiv al organizaTiei PSD, Iulian BAncescu, a declarat cA prin cererea fAcutA prefectului, ministrul Flutur instigA la acTiuni de poliTie politicA Si a subliniat cA In Suceava Incepe sA miroase a poliTie politicA.

Deputatul PSD Mirela AdomnicAi a spus cA va aduce cazul Flutur In atenTia Parlamentului. AdomnicAi a mai spus cA va cere Si Comisiei de Cercetare a Abuzurilor din cadrul Camerei DeputaTilor sA i-a act de solicitarea nelalocul ei, fAcutA de ministrul Agriculturii Si a precizat cA AlianTa PNL-PD exercitA presiuni la toate nivelurile.

Gheorghe Flutur le-a spus liberalilor prezenTi duminicA la ConferinTa MunicipalA a PNL Suceava cA ei Si copiii lor nu pot sA-Si InfiinTeze o firmA Si sA intre pe piaTA, pentru cA a fost Si este o relaTie de monopol a firmelor PSD. De aceea, el i-a solicitat prefectului sA treacA la verificAri foarte hotArIte In aceastA direcTie, pentru cA indiciile sale privind monopolul deTinut de firmele oamenilor PSD sInt foarte clare.


Intră acum și în grupul de