Bărbat din Bacău, prins de jandarmi după ce a cumpărat alcool și țigări de contrabandă din Bazarul Suceava


Intră acum și în grupul de

Jandarmii suceveni au prins în noaptea de vineri spre sâmbătă, în parcarea din fața Bazarului, doi bărbați care aveau în mașini alcool și țigări de contrabandă.

alcool si tigari de contrabanda

Potrivit jandarmilor suceveni, sâmbătă, în jurul orei 03.30, un echipaj a observat o persoană care aranja niște bunuri în portbagajul unui autoturism. Jandarmii au efectuat un control asupra autoturismului, ocazie cu care au constatat că în portbagaj se aflau 25 de sticle de alcool, fără timbru fiscal, precum și 340 de pachete de țigări ce aveau aplicate timbre fiscale emise de autoritățile din Ucraina și Republica Moldova.

Proprietarul autoturismului, un bărbat în vârstă de 48 de ani, din municipiul Onești, județul Bacău, a declarat că tocmai cumpărase bunurile de la o persoană necunoscută din bazar, cu intenția de a le comercializa în localitatea de domiciliu.

Întrucât pe drumul de acces în bazar staționa un alt autoturism, jandarmii au mai efectuat un control, constatând că persoana aflată la volan este un bărbat de 47 de ani, din municipiul Suceava, în portbagajul mașinii fiind 50 de pachete de țigări de proveniență ucraineană și 5 sticle de alcool.

În urma verificărilor, jandarmii au stabilit că bărbatul din județul Bacău a achiziționat produsele în cauză de la bărbatul din municipiul Suceava.

Întreaga cantitate de alcool și țigări de contrabandă a fost confiscată, urmând să fie predată Direcției Regionale Antifraudă Suceava.


Intră acum și în grupul de