Acasă Actualitate Doi tineri din Botoșani, prinși de polițiștii suceveni în parcarea unui complex...

Doi tineri din Botoșani, prinși de polițiștii suceveni în parcarea unui complex comercial în timp ce încercau să vândă bunuri furate


Intră acum și în grupul de

Doi tineri din Botoșani, unul de 19, iar altul de 26 de ani, au ajuns în arestul Poliției Suceava, după ce au fost prinși în parcarea unui complex comercial în timp ce încercau să vândă bunuri furate în valoare de peste 20.000 lei.

politist verificare



Poliția Județeană a informat că vineri dimineață a fost sesizat un furt de la punctul de lucru din Plopeni al unei firme, hoții plecând cu mai multe bunuri depozitate în interiorul unui container, respectiv un generator electric, două aparate de sudură și un polizor unghiular, în valoare totală de 20.000 lei.

În urma cercetărilor au fost obținute indicii că persoanele bănuite de furt sunt din judeţul Botoşani, fapt pentru care a fost solicitat sprijinul poliţiştilor de la IPJ Botoşani. Astfel, în cursul zilei de sâmbătă a fost pus la cale un flagrant în timp ce autorii încercau să valorifice bunurile furate.

„Poliţiştii în ţinută civilă au intervenit în forţă au reușit identificarea şi reţinerea acestora în parcarea unui centru comercial. Au fost identificate 3 persoane din care doar două, respectiv doi tineri de 26 şi 19 ani au comis fapta”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, subcomisarul Ionuț Epureanu.

Epureanu a mai spus că în mașina tinerilor au fost găsite mai multe bunuri sustrase din sediul societății, dar şi alte bunuri provenite din furturi comise pe raza judeţului Botoşani, acestea rămânând în atenţia I.P.J. Botoşani.

Cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţiştii suceveni şi introduşi în arestul IPJ Suceava, cercetările urmând a fi continuate pentru stabilirea şi probarea întregii activităţi infracţionale.

 

 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version