Vezi cât a dat un sucevean pe o componentă pentru telefonul mobil nefuncțională


Intră acum și în grupul de

Un bărbat în vârstă de 56 de ani, din Suceava, a fost înșelat după ce a comandat pe internet o componentă pentru telefonul mobil care s-a dovedit a fi nefuncțională.

Potrivit Poliției Județene, suceveanul a comandat în data de 9 aprilie de pe un site de vânzări o placă de bază pentru un telefon contra sumei de 470 lei, iar marți, 14 aprilie, când a primit coletul, a constatat că obiectul comandat nu este funcţional.

telefon mobil

Bărbatul le-a spus polițiștilor că a comunicat cu persoana care a postat anunţul pe site-ul respectiv doar prin mesaje, iar coletul i-a fost expediat printr-un serviciu de curierat, plătind 470 lei.

În momentul în care a verificat produsul primit la un service specializat și a constatat că produsul nu este functional, suceveanul a încercat să-l contacteze pe vânzător, însă acesta nu a mai răspuns.

Polițiștii continuă cercetările în acest caz sub aspectul săvârşirii infracţiunii de înşelăciune.

Totodată, oamenii legii atrag atenția cu privire la modul de achiziţionare a bunurilor de pe site-urile de internet, făptaşii din lumea virtuală fiind foarte greu de prins. Polițiștii recomandă clienților să se asigure cu privire la calitatea şi conformitatea produselor, precum şi cu privire la datele minime referitoare la vânzător.

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de