Țigări de contrabandă de circa 30.000 lei, abandonate în apropiere de frontiera cu Ucraina


Intră acum și în grupul de

Un echipaj al poliției de frontieră din cadrul S.P.F. Brodina a făcut o descoperire impresionantă de țigări de contrabandă în apropierea frontierei de stat, după ce grănicerii ucraineni au comunicat că au prins un individ care transporta mai multe baxuri.

tigari (1)

Potrivit purtatorului de cuvânt al STPF Suceava, comisar-șef Ilie Poroch-Seriţan, echipajul de poliție de frontieră a descoperit miercuri seara, în apropierea frontierei de stat, pe direcţia localităţii Ulma, şase colete voluminoase, ce conţineau ţigări de provenienţă ucraineană.

„Acţiunea a fost declanşată în urma unei informări primite de la grănicerii ucraineni care ne-au comunicat că pe direcţia respectivă au reţinut un cetăţean ucrainean şi au descoperit mai multe baxuri cu ţigări”, a declarat comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan.

În urma inventarierii baxurilor, polițiștii de frontieră au descoperit 2.950 de pachete ţigări, marca Marble, de provenienţă ucraineană, în valoare de aproximativ 30.000 lei, cantitate ce a fost ridicată în vederea confiscării.

Purtatorul de cuvânt al STPF Suceava, comisarul-șef Ilie Poroch-Seriţan, a precizat că cercetările vor fi continuate în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi documentării întregii activităţi infracţionale.

 


Intră acum și în grupul de