Un tânăr ucrainean a furat un autoturism de teren parcat pe strada Mărăşti pentru a se plimba. Vezi unde a fost prins de jandarmi


Intră acum și în grupul de

Un cetăţean ucrainean în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Suceava, a furat un autoturism de teren parcat pe strada Mărăşti, lăudându-se prietenilor că l-a cumpărat recent. Tânărul și-a invitat prietenii la plimbare, însă spre ghinionul lui a fost prins de jandarmii suceveni într-o zonă amenajată pentru activităţi de picnic.

masina de teren (1)

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi Suceava, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 02.30, un echipaj de jandarmerie a observat un autoturism de teren care staţiona într-o zonă amenajată pentru activităţi de picnic, situată pe strada Roma din municipiul Suceava.

În momentul în care jandarmii s-au apropiat de autovehicul în vederea controlului, doi bărbaţi au ieşit din mașină şi au fugit în zona împădurită din apropiere, unul dintre aceştia revenind după aproximativ jumătate de oră. Jandarmii au constatat că persoana în cauză este un cetăţean ucrainean în vârstă de 23 de ani, rezident în municipiul Suceava, de la care au aflat că mașina a sustras-o pentru a se plimba.

masina de teren (3)

Tânărul le-a povestit forțelor de ordine că vineri a observat autoturismul de teren parcat pe strada Mărăşti din municipiul Suceava, neasigurat şi cu cheile pe bord.

Fără a mai sta pe gânduri, bărbatul a sustras autoturismul şi a circulat cu el prin municipiul Suceava, după care l-a parcat în acelaşi loc, păstrând cheile maşinii.

Ulterior, în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 01.30, s-a urcat din nou la volanul autoturismului şi a invitat la plimbare mai mulţi prieteni, cărora le-a spus că autoturismul îi aparţine şi că l-a achiziţionat recent. La un moment dat, s-a deplasat împreună cu un amic în zona amenajată pentru picnic pentru a-i prezenta maşina. La vederea echipajului de jandarmi, tânărul a abandonat maşina şi s-a întors după jumătate de oră, presupunând că echipajul a plecat.

„Autoturismul a fost predat proprietarului, care a declarat că a pierdut cheile în data de 17 aprilie şi că de atunci a folosit al doilea rând de chei, fără a sesiza faptul că maşina a fost utilizată şi de o altă persoană”, a informat IJJ Suceava.

Tânărul a fost predat Poliţiei Municipiului Suceava pentru continuarea cercetărilor.


Intră acum și în grupul de